NAF MC seminaret 2015

NAF MC seminaret 2015 vel i havn.

Denne helgen sto MC i sentrum med årets NAF MC seminar og MC Messa, begge deler avholdt på Lillestrøm.

Årets seminar var det 25de i rekken. 65 MC interesserte NAFere deltok, og Norwegian streiken førte ikke til mer enn ett forfall.

På programmet sto presentasjonen av vårt nyutviklede trafikksikkerhetskurs for MC sentralt, med Morten Fransrud og Kjell Nilsen i spissen.
Morten Hansen fra NMCU holdt et meget interessant innlegg om den nå vedtatte «Nasjonal strategi for MC og Moped».

NAF MC klubbene våre fra  Stavanger, Romerike, Møre- og Romsdal og Aust-Agder holdt alle engasjerte innlegg om virksomheten og utviklingen i sine klubber.

NAF MC Solør, Vinger og Odal, som har tatt på seg oppgaven med å arrangere årets NAF MC Landstreff 12.-14. juni, presenterte planene og opplegget for treffet.
Børre Mofoss fra NAF MC Tromsø ble valgt som ny representant til den sentrale NAF MC komiteen, etter at Trine Bertram Hagen fra NAF MC Romerike hadde frasagt seg gjenvalg.

Visepresident Frode Rogne kastet glans over arrangementet, og gledet forsamlingen med å informere om at Hovedstyret har registrert den meget positive utviklingen vi har hatt i NAF MC de siste årene,
og at muligheten for at MC virksomheten i NAF vil få tildelt mere ressurser i tiden fremover er gode.

Under festmiddagen på lørdag ble NAF MC Vestfold meget fortjent utnevnt til årets NAF MC klubb 2014, og klubbens leder Siv M. Kristoffersen mottok den gjeve prisen. Vi gratulerer!

NAF MC